Norge Velg nærområde Kontakt oss via e-post kundeservice@enl.no Ring oss på 48 44 84 08 467 67 400 LOGG INN

Ofte spurte spørsmål

Om ENL
1.Hva er ENL?
ENL er en nettløsning for bedre handelen av produkter og tjenester i lokalmiljøer rundt omkring i Norge.
2.Hvorfor burde man benytte seg av ENL?
Vi har lang erfaring fra bransjen og vil ivareta ditt behov på en meget ryddig og profesjonell måte. Som registrert bedrift hos oss får man ekstra fokus på å bedre handelen i det lokale nærområdet.
3.Koster det noe å benytte seg av ENL?
Som bruker av nettstedet for å finne produkter og tjenester er det hele gratis. Som registrert bedrift har vi en rekke tilbud, noen er gratis og andre tar vi betalt for.
4.Er det kommunen som driver ENL?
Nei, ENL er et aksjeselskap og drives ikke av kommunene.
Registrere oppdrag
1.Hvorfor burde jeg registrere mitt oppdrag hos ENL?
Vi kontakter bedrifter i lokalmiljøet som kan løse ditt oppdrag. Basert på de tilbudene som legges inn, velger man selv hvem som skal få oppdraget. Dette sparer deg for masse tid og penger, siden det er lett å sammenligne tilbudene.
2.Hvordan sjekker jeg om bedriften er sertifisert?
På mesterbrev.no kan du finne ut om håndverkeren har mesterbrev. Sjekk om bedriften er sertifisert i henhold til Byggebransjens våtromsnorm på www.ffv.no. På forbrukerportalen.no finner du klageveileder for håndverkertjenester, kortversjon av lov om håndverkertjenester og annet fra Forbrukerrådet. Ønsker du å klage på utført arbeid kan du henvende deg til handverkerklagenemnda.no
Registrere produktforespørsel
1.Hvorfor burde jeg registrere min produktforespørsel hos ENL?
Vi kontakter bedrifter i lokalmiljøet som kan levere produktet til deg. Dette sparer deg for masse tid og penger, siden produktet allerede er rabattert og tilbudene er lett å sammenligne.
Søkeresultatlistene
1.Hvordan sorteres søkeresultatlistene?
Vi tar utgangspunk i den kommunen som er valgt og søker først etter bedrifter i lokalmiljøet, deretter søker vi i kommunene som ligger i nærområdet. Man får i utgangspunktet de bedriftene som er nærmest, men man kan også velge andre sorteringsmetoder som alfabetisk og relevans.
Infosider med selskapsinformasjon
1.Kan infosiden endres?
Ja, man kan holde musen over den seksjonen man ønsker å endre, så vil det dukke opp informasjon om hvordan man endre seksjonen.
Endringsskjema for infoside
1.Må jeg være ansvarlig for bedriften for å endre informasjonen?
Ja, kun de som er ansvarlig for bedriften eller de som har fått tillatelse fra ansvarlige i en bedrift, kan endre en infoside.